Opel acties

Van Kouwen Automotive - Opel

Van Kouwen vertegenwoordigt o.a. het prachtige automerk Opel. Op deze pagina vindt u ons aanbod van verrassend laag geprijsde nieuwe Opels. Indien het model of de uitvoering van uw keuze er niet tussen staat, neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs via het telefoonnummer 020-5672033 of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam of Hoofddorp.

  

€ 12.295
€ 10.795
Stap nu extra voordelig in de Opel Agila BlitZ
 
Uw voordeel
€ 1.500

 

Maak gebruik van verschillende scherpe acties op de Opel Insignia!

De nieuwe Opel Insignia stamt alweer vanuit najaar 2013. In totaal zijn er al meer dan 100.000 Opel insignia auto's verkocht. Daarmee toont Opel aan dat de Insignia geen ééndagsvlieg is, maar met recht een regelrechte een topper. Zeer geliefd onder zakelijke rijders vanwege zijn krachtige optreden, opvallende uiterlijk en vanaf 20% bijtelling.
 

Maak gebruik van verschillende scherpe acties op de Opel Zafira Tourer!

De naam van de 3e generatie Opel Zafira is aangevuld met Tourer. Het duidt op de geweldige mogelijkheden die deze allrounder bezit. Plaats voor 7 personen, maar net zo makkelijk bouwt u 'm door het Flex7-zitsysteem in 10 seconden om en beschikt de Opel Zafira Tourer over een laadruimte van ruim 1.800 liter.Contact Proefrit?